Home Over mezelf Klank Concerten Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap Contact
 VIA STEM NAAR ESSENTIE
  GEGEVENS

Via de stem kun jij naar de essentie van wie je werkelijk bent

Postelse Hoeflaan 292

5042 KR Tilburg


0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl


Vox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent

VOX PRONAOS BETEKENIS

Soundhealer & DNA Essentie Activator


SEBASTIAAN (BAS) VAESSENTijdens mijn opleiding aan de theaterschool

heb ik mijn passie voor de stem ontdekt.


Hierna heb ik bedrijfskunde op master niveau gestudeerd.


Mijn professionele scholing heb ik verder

verdiept met

opleidingen op het gebied van Counseling en stemwerk.

Opleidingen:
Supervisor, Stress Counsellor, Bachelor docent drama, Master in Bedrijfskunde, Master in Metafysical Science, Bachelor SPH  specialisatie muziektherapie, Post HBO Organisatie Psychologie, Ph.D in Transpersoonlijke Counselling, Gecertificeerd Ericksoniaanse Hypnotherapeut, Systemisch werk, NLP, diverse scholingen met Stem- en klankwerk o.a Tom Kenyon, Roy Hart Theatre, Jonathan Goldman, Zacciah Blackburn.
Universeel Magic Merlin Healer, Interdimensional healing, Transition Teams, Lightworker Metaphysician, Inverse Wave Therapy, Shamballa Multidimensional healing

De variëteit aan opleidingen die ik heb gedaan geeft  mij de mogelijkheid om als docent, trainer, trainingsacteur, coach/counselor  en soundhealer te werken met individuen, teams/groepen en organisaties in de profit en not for profit sector.

Mijn passie voor de stem oefen ik inmiddels 25 jaar uit door het geven van workshops en individuele begeleiding. Het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke drijfveer in mijn werk. In de kern gaat het om essentie ontwikkeling en indalen van de ziel in het fysieke lichaam. Mijn stem is hierin een belangrijke kracht. Via mijn stem heb ik toegang tot diverse energetische velden. Afhankelijk van de persoon of groep waarmee ik werk dienen de velden zich aan. De helende energie uit deze velden wordt omgezet naar klank wat een direct effect heeft op de lichamen van de aanwezige(n).Bedrijven  waarvoor ik heb gewerkt in diverse rollen:


O.a. Stork, GTI, ABN AMRO, Bam Bredero, EW , Hagemeyer, Kenteq, ThebeIngeschreven als register Counsellor bij de ABvC nr: 116916


En Registertherapeut RBCZ nr: 301277R


In bezit van persoonlijke AGB code dus herkenbaar voor zorgverzekeraars


AGB code zorgverlener: 90-040527. AGB code praktijk: 90-18946