Home Over mezelf Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap ContactVox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent


Via de stem  kun jij naar de essentie
van wie je werkelijk bent

Kasteel Montfoortstraat 31

5037 TD Tilburg

0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl

   CONSULTEN

Essentie Ontwikkeling

Steeds meer mensen ontdekken dat ze meer zijn dan hun fysieke lichaam. Ze komen allerlei beperkingen tegen die verstopt zitten in hun fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen. Bij Essentieontwikkeling staat het bevrijden van je lichamen (van fysiek tot spiritueel) van alle ballast die zich in dit leven aandient centraal. Hierdoor pel jij jezelf af zodat de universele kern die je bent voelbaar en zichtbaar kan worden.

Naast de consulten krijg je ook thuiswerk mee. Zodat jij je essentieontwikkeling volledig in eigen hand hebt.

De Inverse wave en Soundhealing worden als hulpmiddel ingezet. Dit kan leiden tot het raken en belichamen van de kern van wie jij bent. Er wordt gewerkt met de programmering van de cellen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. De DNA in de 8 oorspronkelijke cellen wordt gerepareerd. De 12 DNA lagen worden verkend en geactiveerd. Ook worden de chakra’s gezuiverd. Op sommige momenten krijg je een inwijding of worden zegels ontsloten. Altijd wordt  een diepe ontspanning ervaren en een innerlijke balancering.

Duur en kosten
De duur van een essentieontwikkeling  is onbepaald en gaat altijd door. Zo af en toe laat je iemand anders meekijken om je proces te versnellen en/of verdiepen. Na een korte of wat langere tijd ga je weer verder.
Consult prijs van 1 uur en 15/30 min (75/90 min): euro 95