Home Over mezelf Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap ContactVox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent


Via de stem  kun jij naar de essentie
van wie je werkelijk bent

Kasteel Montfoortstraat 31

5037 TD Tilburg

0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl

Gegevens

Datum:       

Plaats:        Tilburg

Investering: 77 euro inclusief thee, koffie en fris (brood, zo nodig, graag zelf meenemen)

  STEMWORKSHOPS

Boventoon zingen in stilte

Een dag genieten van de tonen die je maakt met je eigen stem. De tonen zullen je lichaam masseren en ontspannen. Het contact met je lichaam en je gevoel zal worden verdiept. Een cadeau aan jezelf. Deze dag spreek je niet. Je bent in stilte tussen de tonen.

Boventoon zingen zorgt ervoor dat we ons bewuster worden van de resonantieruimten in ons lichaam. Ook zullen deze ruimten door het zingen worden vergroot. De boventonen zullen klinken als fluitachtige klanken bovenop de grondtoon van onze stem. Door langere tijd de diverse boventonen te zingen worden lichaam en geest in balans gebracht. De celstructuur wordt geordend en er ontstaan een nieuwe harmonie.

Edgar Cayce, zegt over boventonen het volgende:

Goed tonen is naar binnen gericht, niet naar buiten. De stem vibraties worden naar “binnen” gestuurd met een lage grondtoon en lopen langs je wervelkolom naar beneden en naar boven. Iedere stem is zo uniek dat de beste stem om je eigen lichaam te activeren en zuiveren je eigen stem is. Want die past het best bij je lichaam en je eigen vibratie.

Doel:
Tijdens deze workshop zullen we diverse klinker boventoonwegen gaan bewandelen en leren kennen. We zullen werken met adem en klank oefeningen met de hele groep en in tweetallen. Plezier staat voorop met als resultaat een ontspannen gevoel en een open lichaam. Dit alles doen we in stilte om de diepte van de stem zo subtiel mogelijk te ervaren.