Home Over mezelf Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap ContactVox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent


Via de stem  kun jij naar de essentie
van wie je werkelijk bent

Kasteel Montfoortstraat 31

5037 TD Tilburg

0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl

Één op de vijf teken draagt de bacterie Borellia burgdorferi die de ziekte van Lyme veroorzaakt. Als de beet van de teek niet behandelt wordt  kun je na weken of maanden pijn in armen of benen krijgen, dubbel gaan zien, flauwvallen of hartritmestoornissen ontwikkelen. Jaren na de besmetting kan het nog leiden tot chronische huidproblemen, gewrichtspijn en ernstige loop- en oriëntatieklachten. Kortom een complexe sluipmoordenaar.

Vorig jaar een dame op afstand behandeld die een acute zenuw aanval had die bijna ondraaglijk pijnlijk was (ze kronkelde van de pijn) als gevolg van een jarenlange ziekte van Lyme. Tijdens de behandeling voelde ze de pijn uit haar lichaam gaan terwijl ik op afstand de energetische tentakels van de vermomde Lyme die in haar lichamen en zenuwen zaten er uit haalde.

Voorwaarden behandeling:

Je bent gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme
Je wilt er absoluut van af. Je bent hieraan gecommitteerd.
Je I Am geeft toestemming aan mij om de Lyme uit al je velden te halen.
Zo niet dan kan het soms ook zijn dat jij nog een persoonlijke ontwikkelstap mag zetten waarna wel toestemming gegeven kan worden.


Duur en kosten

De duur van het traject is  afhankelijk van de hardnekkigheid van de zichtbare en onzichtbare aspecten van lyme. Ook het  natraject met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling heeft hier invloed op. Na 1 sessie kan de  “lyme” al uit je velden zijn.

1ste behandeling: euro 234. (Bestaat uit: telefonische intake 30/45 min+ behandeling 60/90min+ check na 3 weken 30 min) Het eventuele 2de consult: 88


   CONSULTEN

Lyme multidimensioneel