Home Over mezelf Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap ContactVox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent


Via de stem  kun jij naar de essentie
van wie je werkelijk bent

Kasteel Montfoortstraat 31

5037 TD Tilburg

0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl

   CONSULTEN

Stem Ontwikkeling

Bij Stemontwikkeling gaat het om het belichamen van je stem. De stem heeft het nodig om volledig met het lichaam verbonden te zijn. Door de stem bewust te verbinden met het lichaam zullen relevante thema’s aangeraakt worden.

Met je persoonlijke stem geef je aan wat je wilt. Door te spreken maak jij jezelf bekend. Als baby was je stem het belangrijkste communicatiemiddel en was je in staat met je gehele lichaam te klinken. Gedurende onze ontwikkeling van baby naar  kind, puber en volwassen, raken we de verbinding van onze stem met het lichaam gedeeltelijk kwijt.

Het gebruik van je stem en het spreken van je persoonlijke waarheid is de laatste jaren steeds belangrijker geworden.

Tijdens de consulten stemontwikkeling wordt onderzocht welke thema’s jou nog weghouden om je pure waarheid te spreken. Daarnaast wordt de stem op een dieper niveau met het fysieke lichaam verbonden. Hierdoor sta je steviger, klink je steviger en verbind jij jezelf nog meer met je eigen waarheid, waardoor je die kunt uitspreken.

Je gaat steeds meer klinken als een klok en staan als een huis.

Duur en kosten
De duur van een stemontwikkel traject is afhankelijk van je vraag. Wanneer ben jij tevreden en klink jij hoe jij dat wilt? Dit kan al zijn na één consult.
Consult prijs van 1 uur en 15 min (75 min): euro 85