Home Over mezelf Stem Workshops Consulten Intrinsiek Leiderschap ContactVox Pronaos betekent:
vanuit de stem (vox) via het voorportaal (pro), lichaam en hart naar het heiligdom (naos), de essentie van wie jij bent


Via de stem  kun jij naar de essentie
van wie je werkelijk bent

Kasteel Montfoortstraat 31

5037 TD Tilburg

0031 (0)6 18 32 4230

Vox@pronaos.nl

   CONSULTEN

Transpersoonlijke Counselling

Counselling is een kort durende vorm van individuele psychosociale begeleiding. Je kunt kiezen voor transpersoonlijke counselling als je klachten hebt zoals vermoeidheid, hoofdpijn, lusteloosheid of een gevoel van algehele ontevredenheid. Je wordt dan ondersteund en begeleid in de door jouw ervaren ongewenste, pijnlijke of moeilijke situatie in jouw leven. Al je lichamen (fysiek, emotioneel en mentaal)  worden hierin mee genomen.
Bij coaching gaat het in eerste instantie om hoe jij op een praktische wijze kunt omgaan met de moeilijke situatie.
Het effect van persoonlijke counselling is herstel van de balans in jezelf en je leven en het verminderen van je klachten. Samen met de counsellor wordt je inzicht vergroot in de situatie waarin jij je bevindt, helpt hij je dat te accepteren wat mogelijk is, en ondersteunt hij je om maximaal te kunnen functioneren. Binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden wordt er gezocht naar een oplossing.


Duur en kosten

De duur van het counsellingstraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag waarmee jij je meldt. Het aantal bijeenkomsten varieert gewoonlijk tussen de vijf en tien sessies van 45 min. De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

Consult prijs van 45 min: euro 75